Stort sortiment av inverters med ren sinus

Växelriktare, spänningsomvandlare eller inverter? Kärt barn har många namn.
Oavsett om du vill kunna använda hushållsapparater i husbilen, ha nära till ett eluttag i ditt arbetsfordon, få fungerande vägguttag i din jaktstuga eller av någon annan anledning kunna omvandla strömmen i ett eller flera bilbatteri till 230V behöver du en Inverter.

Våra växelriktare passar oavsett om du ska ladda en mobiltelefon eller svetsa. Det handlar bara om att hitta den rätta storleken för ditt behov.

Oavsett om du är en erfaren elektriker som vet vad du behöver eller det totalt motsatta så kan vi erbjuda dig service och hjälp. Alla våra produkter kommer med en svensk manual, och här på vår hemsida har vi skapat en inverterguide som förklarar vad den gör, hur den kan användas, skillnaden på ren och modifierad sinusvåg samt hur du kan räkna ut vilken Watt-effekt som passar ditt behov.

Vi är ett västsvenskt företag som under lång tid sålt omvandlare till marknadens bästa priser utan att göra avkall på kvalitén på de produkterna vi säljer. Alla våra produkter är CE-märkta och RoHS-certifierade och kommer med minst ett års garanti.

Affärsidén är enkel – mindre påslag ger bättre priser.

Senaste Nytt

2017-12-01

Black friday? Nej, vi kör rea hela december! Passa på att köpa vårens behov redan nu!

2017-07-14

Under vecka 29 (17-23/7) kommer det pga (tack vare) semester ta lite längre tid med frakter än vanligt.
Från måndag vecka 30 är det normal fart igen. Vi hoppas på förståelse för detta.

2017-02-26

Vi har fått en sådan fantastik respons på vår ”Inverterkunskap” genom åren att vi tyckte det var dags att även försöka göra allt det där om batterier begripligt.
Ta da! Nu finns vår Batterikunskap! Saknar du något är det bara att säga till.

2017-02-12

Vi växer! Vi välkomnar Dometic, fd Waeco, till inverterbutiken!
Från idag har vi deras elverk, växelriktare, omvandlare, laddare och annat i butiken. Riktigt roligt!

Väl mött!