Färdiga paket/anläggningar

Här finns färdiga paket som vi baserar på det som våra kunder oftast köper.
Oavsett om du behöver en liten anläggning för att kunna ladda mindre saker i sommarstugan eller vill kunna driva större saker i ditt hem vid strömavbrott.
Fråga oss gärna om det är något paket du saknar eller vill byta ut något i.

Visar alla 3 resultat

 • Platshållare

  Komplett paket – 1500W

  9,525.00kr 8,572.50kr

  Detta paket innehåller en solcellspanel med tillbehör samt en 12V växelriktare som ger 1500W ren sinus.
  1500W är den vanligaste storleken på växelriktare eftersom du med den kan driva många små enheter men även större så som t.ex. micro, kaffebryggare och de flesta verktyg – om än inte samtidigt.
  I paketet ingår en fransk 100W solcellspanel i monokristallin, en solcellsregulator, kablage med snabbkontakter och takgenomföring, samt en växeälriktare med ren sinus på 1500W. Du kan även välja att lägga till batteri om det behövs.

  Du kan när som helst utöka både solcellernas storlek och/eller batteribanken utan krångel.

  Välj till:
  – Batteri
  – Batteriövervakning
  – Battery Protect

 • Platshållare

  Komplett paket – 2000W

  12,025.00kr 10,822.50kr

  Detta paket är för dig som behöver mer effekt. Det innehåller en 12V växelriktare på 2000W med ren sinus samt en fransk solcellspanel i monokristallin på 150W – ihop med allt som du behöver för att det skall fungera.
  2000W räcker till de flesta köksmaskiner, dammsugare, micro, verktyg och givetvis flera mindre laster som TV, dator, mobiltelefon etc.
  – Elektron 2000W 12V Inverter, ren sinus
  – Uniteck 150W monokristallin solcellspanel
  – Solcellsregulator
  – Kablage mellan solcell-regulator samt regulator-batteri inkl takgneomföring
  – Fästen för liggande montage av solcellspanelen
  – Möjlighet att välja till batteri, batterimonitor samt batteriskydd

 • Platshållare

  Komplett paket – 500W

  6,625.00kr 5,962.50kr

  Detta är ett färdigt paket som ger 500W ren sinus. Paketet är perfekt för dig som vill kunna ladda telefon, dator, använda TV eller andra mindre enheter. Det är också väldigt lämpligt för att kunna hålla igång mindre pumpar för vatten eller pellets vid strömavbrott.
  500W är en vanlig storlek för husvagn/husbil och båt eller där behovet är ”då och då” och du inte har behöv av att kunna använda köksmaskiner eller hushållsapparater.

  Paketet innehåller ett solcellspaket på 100W inkl kablage, regulator och fästen samt en Elektron 500W växelriktare som ger ren sinus. Allt är enkelt att koppla in och kräver ingen förkunskap. Du kan även välja att lägga till batteri om du skulle behöva.